COMUNICAT.

Ahir, dijous dia 2 de juliol de 2015, dins del marc de la negociació del pacte programàtic de govern per a l’Ajuntament d’Albal, el nostre regidor i la representant i portaveu del Grup Socialista van signar el document on es recullen les principals línies d’acció que des del Col·lectiu Compromís per Albal, considerem prioritàries, dins el projecte en comú per a la propera legislatura.

Amb tot és tracta d’un punt de partida que haurà de desenvolupar-se, en les tasques de gestió i govern quotidianes, al llarg dels propers quatre anys de govern municipal. On, de ben segur, caldrà fer front a reptes imprevistos i prendre decisions importants per a la bona governabilitat del nostre poble.

No obstant ambdues formacions i especialment el nostre regidor, des de la seua responsabilitat al cap de l’àrea de transparència i participació, desitgem fer extensiu el nostre oferiment a la resta de forces polítiques per a participar, des d’una oposició responsable i propositiva, del quefer polític al nostre Ajuntament.


 

VERSIÓ PDF ACORD SIGNAT 02.07.15


Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *