Albal avança en l’ensenyament plurilingüe

Tots els centres educatius públics implanten el nivell avançat 1 que garanteix l’aprenentatge del castellà, del valencià i de l’anglès.

Els consells escolars dels centres educatius d’Albal han apostat per avançar en els seus projectes lingüístics de centre.

El pròxim curs 2017-2018 arranca el Programa Educatiu Plurilingüe Dinàmic, en el nivell  avançat 1, en Infantil i Primària, a tots els col·leges públics del municipi. S’amplien d’aquesta manera les hores lectives en anglés, en valencià i en castellà en assignatures d’àmbit no lingüístic i s’introdueixen també elements de reforç de la competència oral.

Cal assenyalar que el nou model plurilingüe s’estructura en tres nivells: Bàsic (I i II), Intermedi (I i II) i Avançat (I i II) i Albal, pel que fa als centres públics, s’ha situat en el nivell avançat 1, mentre el col·lege privat-concertat ho fa en el nivell intermedi alt.

Des de Compromís per Albal, volem felicitar a tots els representants dels consells escolars de centre, famílies i docents per decidir avançar en l’ensenyament plurilingüe als centres educatius del municipi i a l’hora destacar que el nou programa de plurilingüisme garanteix a l’alumnat més coneixements d’anglés i un domini efectiu del valencià i del castellà.

Des de la regidoria de Cultura i Joventut a l’Ajuntament d’Albal també volem agrair la implicació de les famílies, el professorat i dels equips directius dels centres, per contribuir a fer realitat aquest nou model que garanteix una educació òptima per a les nostres xiquetes i xiquets.

 

David Ramon Guillen

Regidor de Cultura, Joventut, Participació Ciutadana i

portaveu de Coalició Compromís per Albal

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *