Comunicat 9 d’octubre de 2017

Compromís per Albal vol fer palesa la nostra més absoluta repulsa a tots els incidents violents ocorreguts ahir, dia de la festa de tots els valencians, a València ciutat.

Tant al matí com a la vesprada es van multiplicar les agressions físiques i verbals d’elements d’ultra dreta, en connivència amb altres elements del regionalisme valencià, davant sobretot a la vesprada d’un dispositiu de seguretat clarament insuficient responsabilitat última de la delegació de govern.

Considerem que aquest no ha estat un atac contra una proposta política concreta sinó un atac a les més bàsiques normes de convivència i al dret de lliure expressió de tota la ciutadania.

En aquests moments de regressió democràtica, de generalització i, en massa casos, justificació de la força contra l’adversari polític, des de Compromís per Albal, volem refermar el nostre compromís amb la democràcia i l’exercici de drets fonamentals com el de reunió pública i expressió de qualsevol tipus d’idees, sempre que aquestes s’expressen democràticament.

Especialment lamentables són els incidents als quals es van vore involucrats alguns ciutadans del nostre poble, els quals esperem que mai més es repetisquen, i des d’ací volem expressar tota la nostra solidaritat amb els agredits i la nostra major repulsa als agressors.

La violència mai és el camí, les societats civilitzades resolen els seus problemes amb la paraula.

#9Doct

#ProuImpunitat

#MoraguesDimissió

#MésDemocràcia

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *