Anar directament a les notícies
Albal Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
GABRIEL QUÍLEZ JOVER 25 Feb 2015
Potenciación de los mercados municipales ? Sincronización de las cooperativas agrarias, ganaderas y empresas sector agroalimentario con los pequeños comercios. Creación de canales con supervisión pública entre cooperativas y comercios, eliminando la proliferación de intermediarios. ? Horarios: ? Revisión libertad horarios, que solo beneficia a las grandes superficies ? Incentivación apertura tardes en el caso de mercados municipales mediante exenciones fiscales y bonificaciones en las nuevas contrataciones.
David 22 Dec 2014
Hola. Com a ferroviari que soc, m'agradaria fer una aposta decidida pel transport públic, i la peatonalització del casc antic de les nostres principals ciutats, recuperant-los per a la ciutadania. Aprofitament de les infraestructures creades, i a mig finalitzar, com els tunels i estacions subterranis de la T2 del tramvia de València o el tram viari de l'AVE entre València i Alacant. La creació d'un carril bici que done satisfacció, i protecció, a la movilitat sostenible a les nostres granc ciutats. Pot ser la creació de xarxes comarcals d'aquestos carrils. I tot allò que vinga a recolçar i afavorir la descongestió del transport i la sostenivilitat ecològica del nostre entorn urbà. Pot ser el tema done per a una sectorial de transport sostenible, recordem que un dels nostres trets fonamentals d'acció política deu vindre marcat per l'ecología. Gràcies.
GABRIEL QUÍLEZ JOVERPotenciación de los mercados municipales ? Sincronización de las cooperativas agrarias, ganaderas y empresas sector agroalimentario con los pequeños comercios. Creación de canales con... Mostra més el 25 Feb 2015 a les 22:18
GABRIEL QUÍLEZ JOVERPerdona, David. He ficat la meva proposta com a una resposta a la teva el 25 Feb 2015 a les 22:20
Mostra més propostes
css.php