Joan Baldoví i Raul Esteban inauguren la seu de Compromís Albal
Joan Baldoví i Raul Esteban inauguren la seu de Compromís Albal

El diputat al Congrés per Compromís, Joan Baldoví, la diputada a la Diputació de València, Dolors Gimeno, el candidat a l’alcaldia d’Albal, Raul Esteban i la Secretaria General de Joves PV, Isa Llobell han inaugurat aquest passat divendres la seu de Compromís per Albal, per tal d’apropar la política a les veïnes i veïns del municipi.

La jornada del divendres va començar amb una visita al municipi i la participació dels representants de la coalició valencianista a la inauguració de la tradicional XX Fira de Sant Blai. Seguidament, van passetjar pel municipi i van inaugurar la seu local d’Albal, amb l’assistència de més de 50 persones, entre regidores, portaveus i diputats de la coalició com l’Alcalde de Catarroja Jesus Monzó, l’Alcalde de Beniparell Voro Masaroca i el Diputat a les Corts Valencianes Ferran Barberà, d’entre altres.

En aquesta, també va intervenir l’actual regidor de Compromís, David Ramón, “Fa huit anys vam entrar a formar part de l’Ajuntament i al llarg d’este temps hem demostrat a què la presència de la nostra formació és una garantia de bona gestió i d’impuls per a la cultura i les tradicions del nostre poble. Ara tenim la força suficient per fer d’este partit la clau que necessita el poble per fer front als reptes del futur”” va assegurar.

Per la seua banda, el candidat a l’Alcaldia, Raul Esteban va assegurar que el seu projecte busca “fer d’Albal un poble millor, més inclusiu i sostenible, on la ciutadania puga acomplir les seues metes personals i professionals amb un ajuntament que escolte i cuide el seu veïnat des de la proximitat i l’empatia”.