Col·lectiu de Compromís Albal
Col·lectiu de Compromís Albal

La llista de Compromís per Albal per a les pròximes eleccions municipals, que fou aprovada recentment per unanimitat a l’Assemblea del col·lectiu, presenta un equip que combina l’experiència d’anteriors candidatures amb noves incorporacions que s’han sumat al projecte.

Una candidatura que tanca, en el lloc d’honor de la llista, l’actual regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Albal, David Ramon: “estic orgullós de tancar una llista de gent compromesa d’Albal. La política local necessita cares noves, no les velles glòries de sempre” comenta.

El candidat a l’Alcaldia, Raul Esteban, ha explicat que “presentem una candidatura preparada per a avançar en la transformació i l’adaptació als nous reptes i amb un projecte il·lusionant que donarà un nou impuls a Albal, des dels eixos de la proximitat i la bona gestió per millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

La candidatura formada per 24 persones del municipi és totalment paritària i combina joves amb majors passant per persones de mitjana edat, amb representació de diverses zones del poble i amb perfils professionals diferents i preparats per a governar.

La candidatura és “una gran aposta de persones compromeses amb el poble, que escolta, treballa i dona resposta, i que plasmarà les propostes i necessitats dels veïns i veïnes en el programa electoral amb propostes realistes i il·lusionats des de les polítiques valentes de Compromís” ha ressaltat Raul Esteban.

Llista completa
1 Raul Esteban
2 Sonia Guillem
3 Mateu Chilet
4 Eva Anta
5 Carles Miguel
6 Begoña González
7 Sergi Albiach
8 Anna L. Ferrando
9 Oscar Clemente
10 Teresa March
11 Marc Peris
12 Rebeca Granero
13 Gabriel Quliez
14 Anna Gómez
15 Raimon García
16 Lidia Rodrigo
17 David Ramón

S1 Alba Sepúlveda
S2 Miquel Burches
S3 Jai Valverde
S4 José Gilabert
S5 Ana López
S6 Antonio Sanz
S7 Isabel García